HEYHEAVEN

HEYHEAVEN:

Hi, leuk dat je er bent! Ik ben Martijn Spronkers, eigenaar van HEYHEAVEN. Opgericht op 25 juni 2018 in Rotterdam, zijn wij een webwinkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van unieke en trendy interieurartikelen, zoals wandplanken, hanglampen en salontafels.

Mijn passie voor interieurontwerp begon toen ik mijn eerste appartement kocht. Ik realiseerde me hoe belangrijk het is om je thuis te voelen in je eigen huis en hoe interieur hierin een grote rol speelt. Ik raakte geïnspireerd door verschillende stijlen en begon steeds meer te experimenteren met het creëren van mijn eigen persoonlijke ruimtes. Ik ontdekte al snel dat er zoveel mooie en unieke interieurartikelen beschikbaar waren, maar dat ze niet altijd makkelijk te vinden waren.

Met HEYHEAVEN wilde ik een plek creëren waar mensen unieke en hoogwaardige interieurartikelen kunnen vinden die ze niet overal kunnen kopen. Alle producten in onze webwinkel zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en stijl. We vinden het belangrijk om onze klanten niet alleen prachtige producten te bieden, maar ook om een goede service te bieden die gericht is op persoonlijke aandacht en eerlijk advies.

We zijn erg trots op wat we tot nu toe hebben bereikt met [naam van jouw bedrijf]. Het is geweldig om te zien hoe we klanten hebben kunnen helpen om hun interieurs te transformeren en hoe we mensen hebben kunnen inspireren om te experimenteren met verschillende stijlen. We hopen je te mogen verwelkomen als klant bij HEYHEAVEN en je te helpen bij het vinden van de perfecte interieurartikelen voor jouw huis!

HEYHEAVEN:

''Make your dreams come true''

Ik was opzoek naar een merknaam die paste bij mijn producten en visie op de wereld. Hierbij was ik geïnspireerd door de filosoof/psycholoog Jordan b Peterson die in een video de betekenis van de snaai (Harry Potter) uitlegt.

In deze beroemde boeken spelen ze het spel zwerkbal waarbij de ''zoekers'' de snaai moeten proberen te vangen. Dit is niet makkelijk, maar als het je lukt om het glinsterende gevleugelde balletje te vangen verdien je 150 punten voor je team en heb je bijna altijd het spel gewonnen. 

Dit balletje met vleugels staat symbool voor de dromen die je hebt. Het is de ster, het glinsterende licht dat voor je uit vliegt en telkens je interesse wekt. Wacht niet met het najagen van je dromen, maar ga op zoek en probeer ze te vangen. Dit zorgt er namelijk niet alleen voor dat jij de duisternis kan overwinnen, maar ook iedereen in jouw team.

Voordat je de grote dromen kunt vangen kun je beginnen met de kleine. Je woonkamer is een mooi begin om je leven te ordenen en mooi te maken, zo bouw je de basis en kun je achter de grote dromen aan.

''Make your dreams come true''

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

  

Oprichter: Martijn Spronkers 

Ik ben Martijn Spronkers, de oprichter van SPRONKERS en eigenaar van onder andere het merk HEYHEAVEN.

Vier jaar geleden was ik gymdocent en besloot om opzoek te gaan naar meer uitdaging. Ik had als droom om een eigen zaak te beginnen, om zo mijzelf verder te ontwikkelen en genoeg te verdien om mijn familie te kunnen helpen.

De eerste jaren waren niet makkelijk, mijn eerste bedrijf (het helpen van bedrijven met het groeien op social media) was gefaald en ben daarna begonnen met een e-commerce bedrijf. Ik werd verkooppartner van bol.com en begon zo met het groeien van mijn zaak. Het eerste halfjaar verdiende ik niks, maar na een jaar verdiende ik eindelijk net genoeg om rond te komen. Ik stopte gelijk als gymdocent en richten me volledige aandacht op mijn bol business en verkoop nu 15 producten onder verschillende merken. Mijn andere merken zijn: Super Toes en STERBORD.

Ik hoop anderen te inspireren om hun dromen waar te maken en daarnaast klanten de beste kwaliteit en klantenservice te bieden.

Voor vragen kun je altijd mailen naar: info@heyheaven.nl